Първоначално публикувано от Yavor
Покажи съобщение
Известие
Collapse
No announcement yet.
Откраднат сензор на парктроник
Collapse
X
-
Типо 1.4i.e. ex, Punto 1,9JTD. ex
Alfa Romeo 156 2.0 The Precious!!!!!! ex
Alfa Romeo 159 1.9 JTDm. ex Lancia Musa 1.4 16v Auto ex
JEEP Grand Cherokee 2.7 CRD ex; BMW X3 3.0 Auto
-
Първоначално публикувано от boian Покажи съобщение200 лв струваше преди 4 години
Comment
-
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениесамо 1 сензор? надали. да не би да е бил целия комплект кутията и 6 сензора с кабел?sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
-
Първоначално публикувано от AHAHu Покажи съобщениеАз преди няколко дена питах за 2 сензор и накрая ми казаха 325 лв за брой или нещо такова ... Това е от Ауто Италия Варна ... е просто нямам думиA20DTHЖТД ама не баш
1NZ−FXE; 182A8.000 Брава
Х... 330XD, Мултипла, Мареа, Либра, Пунто; 166; Брава; 146; Тема; 145; Типо; Панда
Comment
-
Здравейте на всички,
да ви питам и аз нещо по въпроса.Става дума за това,че днес си взех колата от ремонт на автомата,там всичко е ок,но установих,че парктроника не работи.Ходих обратно в сервиза,но там ми казаха,че тяхната интервенция по никакъв начин не би могла да навреди на работата на парк асистента.Всички датчици са си по местата,но не бачкат.След като включа бутона от плафона ми пищи за около 3-4 секунди и след това спира.Някакви идеи?Peugeot 406 Coupe
Alfa Romeo 159 2.4 JTDm
Comment
-
Първоначално публикувано от Noev Покажи съобщениеЗдравейте на всички,
да ви питам и аз нещо по въпроса.Става дума за това,че днес си взех колата от ремонт на автомата,там всичко е ок,но установих,че парктроника не работи.Ходих обратно в сервиза,но там ми казаха,че тяхната интервенция по никакъв начин не би могла да навреди на работата на парк асистента.Всички датчици са си по местата,но не бачкат.След като включа бутона от плафона ми пищи за около 3-4 секунди и след това спира.Някакви идеи?Alfa Romeo 159 SW ti, 2,4JTDm, Nero carbonio.
..т'ва е Алфа,последното което губиш е надежда...
Comment
-
Първоначално публикувано от Noev Покажи съобщениеСветлината за заден ход работи.Имам едно усещане,че в сервиза са сторили нещо.......Alfa Romeo EX 155 1.8SS,147jtd,156TS,156jtd,
159 1.9 няколко. 2.4 няколко, Auto, ръчка - всичко
NEW 159 2.0 JTDm Black TI
Comment
-
Първоначално публикувано от Noev Покажи съобщениеСветлината за заден ход работи.Имам едно усещане,че в сервиза са сторили нещо.......
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
Първоначално публикувано от voododoll Покажи съобщениекак 325лв на брой бе? 6 сензора със системата ще стъпят повече от цената на колата? на тея им трябва психиатър. в англия са по 40 паунда, което пак е много ама не е 325лв
добре де,ти свали ли бронята за да видиш къде е проблема?или просто си решил,че трябва да купуваш новиsigpic 155ex 159ex 530new
Comment
-
Първоначално публикувано от ivopetrov_1982 Покажи съобщениепогледни буксите зад бронята дали са си на място
---------- Post added at 21:50 ---------- Previous post was at 21:46 ----------
добре де,ти свали ли бронята за да видиш къде е проблема?или просто си решил,че трябва да купуваш нови
fnt комплектите които намирам са 6 сензора и база.
грешката е моя , 8 са да.
с тоя от алианц като гледахме, човека разбираше от сензорите на 159 и каза че 100% е вътре. пищи плътно на задна, което вика значи е вътре и отчита. ако е изключен ще дава на дисплея колата с вълни излизащи от нея и грешка. така както дава ако е повреден или изключен някой от сензорите. в началото на февруари ще мога да отида до сервиз. не ми е спешно а и нямам време в момента. но и дори да го няма сензора, няма да им дам на онея 2-300лв, баси дори най скъпия да си взема от ибея пак ще е доста по евтин.
ето за този екран, май иде реч цък
а иначе темата си върви, явно като гледам не съм аз сефте с проблеми с сензораLast edited by voododoll; d.m.y г., 23:45.
Comment
Comment